LIGA 2019 ZAKLJUČENA

LIGA 2019 ZAKLJUČENA

V poletni sezoni 2019 smo uspešno izpeljali poletno rekreativno teniško ligo. Od prijavljenih 36 je ligo zaključilo 32 igralcev, 4 pa so bili zaradi neresnega pristopa izključeni. Žal tudi v sezoni 2019 ni šlo brez poškodb, kar je bil poglaviten razlog za nekatere predaje v drugi polovici sezone. Vsem poškodovanim želimo čimprejšnje okrevanje in povratek na teniška igrišča.

Tekmovanje je bilo razdeljeno v tri skupne (LIGA A, LIGA B – MODRA, LIGA B – RDEČA) po 12 igralcev. Zmagovalec lige A bo znan po zadnjem dvoboju sezone med Hanželičom in Kavačecom, kjer pa Hanželiču za osvojitev naslova zadostuje že osvojen set.
Iz obeh B lig sta se zmagovalca (Boštjan Lenarčič in Darko Kerčmar) kvalificirala v ligo A, med ko se bosta drugo uvrščena (Robert Roudi in Rok Babič) za svoje mesto v ligi A še potegovala. Iz lige A sta izpadla 11. in 12. igralec (Leon Horvat in Aleš Čerpnjak), 9. in 10. (Tomislav Vida in Mitko Nasevski) pa si bosta obstanek v ligi A še morala priboriti.

Končni vrstni red vseh treh lig dosegljiv na spodnji povezavi:
KONČNI VRSTNI RED

Opravili smo tudi žreb kvalifikacij za ligo A:
Babič R. – Nasevski
Roudi – Vida

Domačina, ki sta v tem primeru izzivalca morata organizirata dvoboj. Dvoboji morajo biti odigrani do 28.9, ko bo potekal 5. rekreativni turnir, kjer bomo podelili priznanja in nagrade najboljšim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja