Novice iz tekmovanj

Novice iz tekmovanj

Pretekli konec tedna je na Ptuju potekalo odprto prvenstvo v tenisu do 12 let. Iz Teniškega kluba Murska Sobota sta se turnirja udeležila 2 igralca, Max Horvat in Žiga Švec v kategoriji posamezno B-turnir.

Horvat je izpadel v prvem krogu, komaj 9-letni Švec pa se je uvrstil v finale, kjer je izgubil proti Tomažinu iz Litije. Mladi Švec, ki prihaja iz Lemerja, je na Slovenski teniški lestvici uvrščen na 59. mesto in je najvišje uvrščeni 9-letnik v Sloveniji.

 

Prihodnji vikend, se bodo udeležili turnirjev po vsej Sloveniji tudi ostali člani teniške šole Murska Sobota. Odprtega prvenstva do 14 let, ki bo v Mariboru se bosta udeležila Žan Berden Runjak in David Klar. Tekmovalci mlajših kategorij pa se bodo v Ljubljani na turnirju MIDI tenis potegovali za nove zmage in izkušnje.  Turnirja se bo udeležilo kar 5 članov teniške šole MS.

Med deklicami bosta tekmovale Lana Hillbrand in Katarina Škraban, med dečki pa Roko Kolmanič, Vid Suhodolnik in Timotej Ilič.

 

V soboto, 3.10.2015 bo na teniških igriščih v Murski Soboti potekal zaključek rekreativne teniške lige. Liga se je igrala v dveh kategorijah. Zmagovalec 1.ranga je Uroš Kovačec, v 2.rangu pa Andrej Vidmar.

 

Še novica iz profesionalnih turnirjev.

V Seoulu na 500.000$ vrednem WTA turnirju nastopa prav tako članica teniškega kluba Murska Sobota, Andreja Klepač. Andreja nastopa v konkurenci dvojic z Larro Arruabarreno. Kot prvi nosilki turnirja, sta v uvodnem krogu premagali tajki Lertpitaksinchai/Plipuech z rezultatom 6:2 6:1

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja