POLETNI ABONMA 2022

Pozdravljeni tenisači!                                                                                                          Datum: 28.3.2022

Obveščamo vas, da je priprava zunanjih teniških igrišč v Tenis centru Murska Sobota v polnem teku. Želimo si samo še ugodnih vremenskih razmer, da bi lahko z igranjem tenisa pričeli že v začetku meseca aprila. Uradno bo poletna sezona trajalo od 15.4. – 15.10.2022.

Za poletno obdobje smo pripravili cenik uporabe teniških igrišč in poletnih abonmajev. Vabimo vas, da željeni abonma rezervirate čim prej. Prednost pri zakupu abonmaja imajo uporabniki, ki so imeli zakupljeni abonma v pretekli sezoni.   

Vsi, ki ste imeli zakupljeni abonma v pretekli sezoni in ga želite koristiti tudi v tej sezoni, ga je potrebno potrditi najkasneje do 31.3.2022. V kolikor abonma ne bo zakupljen do navedenega roka, bo termin na razpolago drugim interesentom.

Novost letošnje sezone je, da bo možno zakupiti 1,5urni abonma na igriščih 4 in 5. Na igriščih 2 in 3 vam bomo nudili razsvetljavo.

Možen je tudi zakup abonmaja v dvorani za obdobje 1.5. – 30.9.2022.

Oddaja rezervacij: info@tkms.si ali 040652261 Žiga Starčič. Rezervacija se bo štela za popolno ob podpisu dogovora o zakupu termina. Ostale informacije spremljajte na spletni strani www.tkms.si

Lep teniški pozdrav!

Ekipa Tenis centra Murska Sobota