Teniški klub Murska Sobota

Zimska sezona 2021/22

07 Okt

Murska Sobota:07.10.2021

SPOŠTOVANI TENISAČI-CE

Počasi se približuje zaključek uspešne in skoraj v celoti zasedene poletne teniške sezone na igriščih v Fazaneriji. To pa ne pomeni, da bomo prenehali z igranjem, pač pa se bomo preselili v našo dvorano. S pridobitvijo nove teniške dvorane, pa bomo nadaljevali z igranjem že četrto leto tudi pozimi. Tudi letos smo se in se bomo trudili poskrbeti za še boljše in udobnejše počutje v dvorani ob igranju tenisa.

Vse dosedanje poletne abonente in lanskoletne zimske, vse člane kluba in ostale ljubitelje tenisa vljudno vabimo, k zakupu zimskih abonmajev. S svojo pripadnostjo boste pripomogli k širitvi in popularizaciji tega športa med vsemi, predvsem pa mladimi prebivalci naše regije.

Kot veste je izgradnja in dodatna investicija nove dvorane pomenila ogromen finančni zalogaj, ki bi jo želeli čim bolje zapolniti in omogočiti vsem zimsko rekreacijo in dobro druženje, zato pozivamo vse, da z igranjem tenisa pozimi v našem klubu, pripomorete k čim boljši izkoriščenosti in zasedenosti teniške infrastrukture.

Prosimo vas, da pohitite z rezervacijami terminov, ki se že polnijo in si zagotovite nemoteno igranje skozi celo leto. Rezervacije zbiramo na tel.: 041 940 788 (Dominik) in 041 382 894 (Iztok)

Ob igranju vam želimo obilo dobrih rezultatov in zabave.

S spoštovanjem,

                                                                                                           Iztok Škraban,                                                                                                                               predsednik Teniškega kluba Murska Sobota