1. rekreativni turnir TKMS 2019

1. rekreativni turnir TKMS 2019

[bt_bb_section layout=”boxed_1200″ lazy_load=”yes” top_spacing=”” bottom_spacing=”” full_screen=”” vertical_align=”top” background_overlay=”” color_scheme=”” top_negative_margin=”” background_color=”#ffffff” bottom_negative_margin=”” background_image=”” highlight=”no-highlight” parallax=”” parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=”yes” width=”1/1″][bt_bb_text]

V Soboto 1.6.2019 se je na teniških igriščih v Murski Soboti odvijal prvi rekreativni turnir v novi sezoni. Že na uvodu smo bili priča zelo zanimivim in dramatičnim dvobojem. Skupaj se je kljub nekaterim odpovedim zbralo 19 igralcev in igralk, ki so se pomerili v konkurenci posameznikov.

V skupinskem delu smo imeli kar nekaj medsebojnih dvobojev, ki so odločali o potniku v izločilne boje. Andrej Lazar je v izjemno izenačenem dvoboju v podaljšani igri premagal Roberta Roudija. Rok Babič je z zelo dobro predstavo ugnal Darka Kerčmara, Žanin Heric pa je na koncu morala priznati premoč Alenu Kelemenu s 5:7. Prvo in drugo uvrščeni igralci iz skupine so se nato pomerili v izločilnih bojih, drugo in četrto uvrščeni pa v tolažilnem turnirju.

Tolažilni turnir je pripadel Roudiju, ki je s 9:1 dobil soboško klasiko dveh igralcev, ki se poznata do potankosti.

V prvem dvoboju v izločilnih bojih je Fujs suvereno s 6:1 premagal Kelemena. Premzel je brez večjih težav premagal Lazar S., prav tako se je Meolic s kravato nad Lazar A. sprehodil do polfinala. Še najbolj zanimivo je bilo na igrišču 1. kjer se je odvijal dvoboj Gartner-Babič. Babič je odlično začel dvoboj in povedel z 2:0 in z igrišča so se slišali kriki zadovoljstva: » Komm jetz!«. V nadaljevanju je prvi nosilec iz Ljubljane postavil stvari na svoje mesto in nanizal 6 zaporednih iger in se uvrstil v polfinale.

V polfinalu veliko bolj izenačena dvoboja. Premzel je z nekaj težavami ugnal Meolica s 6:3. Drugi dvoboj je silovito začel Gartner in povedel s 5:1 in vse a kazalo na finale Premzel-Gartner. Toda Fujs se ni predal, rešil je nekaj zaključnih žog znižal na 2:5 in nato še odvzel servis za 3:5. Toda že v naslednji igri nove tri zaključne žoge za Gartnerja. Fujs s tremi zaporednimi točkami izenači na 40, a nato z dvema zaporednima dvojnima napakam podari zmago Ljubljančanu.

Tudi v finalu smo videli hitro vodstvo Gartnerja, ki je povedel s 6:2. Vse je kazalo na gladko zmago a sledil je preobrat. Naslednjih 5 iger je pripadlo Premzlu, ki povede 7:6. V naslednji servisni igri pri vodstvu 30:15 slabo skrajša žogo, kar v nadaljevanju izkoristi Gartner in izenači na 7. Gartner na krilih brejka suvereno dobi svojo servisno v igro in si v naslednji hitro zagotovi 3 zaključne zoge. Premzel uspe rešiti dve nato pa spet s slabo skrajšano žogo zaključi dvoboj.

Čestitke vsem za odlično izpeljan turnir in se vidimo na naslednjem 29.6.2019.

Hvala tudi Vidi in predsedniku za žlahtno kapljico in Apiju za odlično pripravlejna igrišča. 🙂

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Notice: Trying to get property 'use_trailing_slashes' of non-object in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php:563 Stack trace: #0 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://www.tkm...') #1 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED}\xDB\x96\xDB...') #2 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #5 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hoo in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php on line 563