EKIPNA ZIMSKA TENIŠKA LIGA 2018/2019

EKIPNA ZIMSKA TENIŠKA LIGA 2018/2019

EKIPNA POMURSKA ZIMSKA LIGA

Spoštovani,

Teniški klub Murska Sobota je v letošnjem letu uspel z izgradnjo teniške dvorane s tremi pokritimi igrišči, zato bomo v premierni sezoni igranja pozimi organizirali ekipno pomursko ligo.

Za večjo priljubljenost tega športa v lokalni regiji in nasploh smo pripravili sistem ekipnega igranja. Ekipe bodo sestavljali štirje igralci, ki bodo z igralci iz nasprotnih ekip odigrali dve tekmi posameznikov in eno tekmo dvojic. Pravilnik tekmovanja je objavljen tudi na spletni strani www.tkms.si.

V kolikor vas tovrstno tekmovanje zanima, vas pozivamo, da izberete štiri igralce, ki bodo sestavljali vašo ekipo. Rezultate tekmovanja bomo sproti objavljali na naši spletni strani, naših socialnih omrežjih ter v lokalnih medijih. Za dodatne informacije lahko pišete na elektronski naslov liga.tkms@gmail.com.

Vljudno vas prosimo, da pohitite s prijavami, saj so mesta omejena. Prijave zbiramo na elektronski naslov liga.tkms@gmail.com do 28. 10. 2018.

Ob igranju vam želimo obilo dobrih rezultatov in zabave.

S spoštovanjem,

                                                                                                Iztok Škraban, l. r.

                                                                                         predsednik Teniškega kluba Murska Sobota

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Notice: Trying to get property 'use_trailing_slashes' of non-object in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php:563 Stack trace: #0 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://www.tkm...') #1 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED}\xEBr\xDB...') #2 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #5 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook-> in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php on line 563