Rezultati tekmovalcev TKMS

Rezultati tekmovalcev TKMS

KOPER DP U12 – Dečki do 12let so se prejšnji teden borili na državnem prvenstvu v Kopru. Na tekmovanju so nastopali kar štirje igralci iz M. Sobote.

V začetku tedna sta nastope začela Timotej Ilič (2005, Andrejci) in Žiga Švec (2006, Lemerje). Timotej je moral v kvalifikacije, kjer je v prvem krogu klonil proti 5.nosilcu Angeliju iz Velenja.

Boljše je šlo Žigi, ki je kot 20.igralec v Sloveniji prišel direktno v glavni del turnirja in tam v prvem krogu premagal Filipa Zvera iz Križevec pri Ljutomeru, v drugem krogu pa izgubil proti ljubljančanu Kušteru, ki je bil 4. nosilec turnirja.

Dečki so nastopali tudi v parih, kjer Timotej ni bil uvrščen v žreb, Žiga pa je združil moči z ljubljančanom Makom Mikovičem (2006) in sta se kot leto mlajša od konkurence uvrstila v finale državnega prvenstva. Do finala sta premagala tudi 2. nosilca Golob(zmagovalec med posamezniki)/Retelj, v finalu pa izgubila proti Križnik/Kušter (oba Ljubljana). 

 

V četrtek pa se je začelo državno prvenstvo B kategorije, kjer sta tekmovala Roko Kolmanič (2005, M.Sobota) in Vid Suhadolnik (2005, Vaneča). Med posamezniki sta oba izgubila v uvodnem krogu, Roko proti 8. nosilcu iz Kopra, Vid pa proti 2.nosilcu iz Maribora.

Tudi tukaj so dečki igrali v parih, kjer sta Vid in Roko po dveh zmagah prišla do 1/4 finala, tam pa izgubila proti Koblar/Rozman iz Medvod. 

 

ROLAND GARROS, PARIS – Andreja Klepač in Maria Jose Martinez Sanchez sta z odlično igro prišle do 3.kroga, kjer sta igrale proti 2.postavljenima Makarova/Vesnina. Andreja in Maria sta začele odlično, hitro povedle in zaključile prvi set 6:3. V nadaljevanju se je rezultat obračal v prid nasprotnic, ki sta drugi in tretji set dobile z 6:3 in 6:2

Andreja še vedno nastopa na drugem grand slamu sezone v mešanih parih z D.Inglot

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Notice: Trying to get property 'use_trailing_slashes' of non-object in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php:563 Stack trace: #0 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://www.tkm...') #1 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED}\xE9v\xDB...') #2 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #5 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook-> in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php on line 563