MURSKA SOBOTA OPEN 2023 – ITF Juniors

MURSKA SOBOTA OPEN 2023 – ITF Juniors

Včeraj 30.januarja se z tekmami prvega kroga tudi uradno začenja mednarodni teniški turnir pod okriljem ITF, ki šteje za svetovno jakostno lestvico mladincev do 18.let. Turnir se je z kvalifikacijami začel v soboto 28.januarja. in bo trajal do sobote 4.februarja. Zaključek turnirja načrtujemo za petek s polfinali posamezno in finalom dvojic ter v soboto s finalom posameznikov.

Turnirja je polno zaseden, kar pomeni, da se udeležuje 128 igralk in igralcev iz devetnajstih držav. Najbolj oddaljeni so prišli celo iz Kanade, Velike Britanije, Norveške in drugih evropskih držav.

Na turnirju nastopajo štiri igralke iz ITP teniške akademije. Staša Šraj in Lana Križman Erlih sta nastopile v kvalifikacijah, kjer sta izgubile v prvem krogu. Anamari Žnuderl in Ela Plošnik 3.nosilka turnirja se bosta med posameznicami začele danes, včeraj pa s skupnimi močmi napredovale v 2.krog dvojic.

V tenis centru Murska Sobota smo zelo ponosni, da nam je uspelo organizirati turnir mednarodnega ranga že v prvem letu delovanja.

S tem turnirjem se Murska Sobota kot organizator uvršča na zemljevid sveta. Vsem tekmovalkam in tekmovalcem želim veliko športne sreče in dobre dvoboje.


Notice: Trying to get property 'use_trailing_slashes' of non-object in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php:563 Stack trace: #0 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://www.tkm...') #1 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED}\xE9v\xDB...') #2 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #5 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook-> in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php on line 563