OBVESTILO TENIŠKIM PRIJATELJEM

TENIS CENTER MURSKA SOBOTA

Razlagova ul. 27

9000 MURSKA SOBOTA

Datum: 3.1.2022

Spoštovani teniški prijatelji,

obveščamo vas, da je Teniški klub Murska Sobota izbral novega upravitelja teniškega centra, družbo OSTERIA d.o.o., pe TENIS CENTER MURSKA SOBOTA, Razlagova 27, 9000 Murska Sobota. OSTERIA d.o.o. je z dnem 1.1.2022 prevzela v upravljanje gostinski objekt, zunanja igrišča in teniško dvorano.

V OSTERIA d.o.o. smo združili moči, izkušnje in znanje Janez Škraban, Primož Starčič in Žiga Starčič, ki sta v zadnjem desetletju delovala v TK M. Sobota, pod imenom ITP-teniška akademija.

Cilj Tenis centra M. Sobota  je, da poleg že obstoječih programov delovanja teniške akademije organiziramo vso širino teniške dejavnosti, omogočimo igralcem tenisa čim boljše pogoje za igranje tenisa ter organiziranje dogodkov. Posodobiti želimo tako teniško infrastrukturo, kot tudi gostinki objekt. Z lastnim kadrom, se bomo trudili izboljšati nivo ponudbe, tako da boste naši obiskovalci zadovoljni.

Ker teniški center prevzemamo sredi zimske sezone, vas s tem obvestilom želimo seznaniti o možnosti igranja tenisa v teniški dvorani do konca zimske sezone, organizaciji dogodkov in izvedbi teniške šole. Vabimo vas, da si ogledate spletno stran www.tkms.si, na kateri najdete vse informacije v zvezi z odpiralnim časom teniške dvorane, cenikom in dogodki.

Posebna novost, do konca zimske sezone so paketi zakupa terminov, dodatni popusti za igranje in POMURSKA ZIMSKA TENIŠKA LIGA (glej prilogo Razpis). V preostanku zimske sezone se bomo trudili, da boste imeli pogoje za igranje tenisa, kar se da dobre. Želimo si, da ste ali še boste postali del naše zgodbe, katero bomo s skupnimi močmi naredili uspešno.

V prilogi vam pošiljamo tudi cenik članarin Teniškega kluba M. Sobota skupaj s pristopno izjavo.

Vse dodatne informacije in rezervacije igrišč dobite na številki 040 652261 Žiga Starčič.

V novem letu vam želimo obilo zdravja, sreče in veselja, predvsem pa športnih in kulinaričnih užitkov v TENIS CENTRU M. Sobota.

Lep pozdrav,

Ekipa Tenis centra M. Sobota                             


Notice: Trying to get property 'use_trailing_slashes' of non-object in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php:563 Stack trace: #0 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://www.tkm...') #1 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED}\xE9\x96\xDB...') #2 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #5 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hoo in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php on line 563