OBVESTILO – VABILO

OBVESTILO – VABILO

Pozdravljeni tenisači!

Obveščamo vas, da bodo vsa obnovitvena dela teniške dvorane zaključena 17.10., ko bo tudi uradno prvi dan začetka igranja. Zaradi nepričakovano počasnega sušenja premazov in zamude pri dobavi luči je prišlo do 14-dnevnega zamika začetka sezone.

V sobota 15.10. ob 10.uri vas vabimo, da se »spoznate« z obnovljeno teniško dvorano in podlago hard court. V ta namen bomo organizirali teniški turnir žrebanih dvojic. Po želji se bo igral tudi badminton.

  • Igranje je brezplačno
  • Participacija za žogice in hrano 10€/po osebi
  • Nagrada: Finalisti prejmejo kupon za brezplačno uro tenisa/badmintona

Opozorilo: vstop in igranje v dvorani je možno samo v čistih teniških copatih, ki ne puščajo sledi (običajno na podplatu označba NO MARKING). Priporočamo teniške copate s podplatom za HARD COURT.

Tisti, ki se v soboto ne boste mogli udeležiti, vas vabimo, da obnovljeno dvorano preizkusite v nedeljo 16.10.

Udeležbo za soboto/nedeljo obvezno sporočite na 040652261.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav!


Notice: Trying to get property 'use_trailing_slashes' of non-object in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php:563 Stack trace: #0 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://www.tkm...') #1 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED}\xDBv\xDC...') #2 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #5 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook-> in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php on line 563