Poletna teniška liga 2014

Po lanskoletnem uspešnem zaključku teniške lige TKMS, je prišel čas, da pričnemo priprave na novo sezono in teniško ligo. Tako kot lansko leto Teniški klub Murska Sobota organizira poletno teniško ligo v kategoriji posamezno. Lansko leto je liga, po večletnem premoru, ponovno zaživela, odzivi pa so bili zelo pozitivni. Upamo, da bo letošnja sezona ponudila še več napetih dvobojev.
 
 Letos bo tekmovalna komisija sankcionirala neodigrane in zaostale tekme, na način, kot je naveden v pravilniku, ki je objavljen na spletni strani, v kategoriji Liga 2014. V imenu organizacijskega odbora prosimo vse igralce, da se držite dogovorjenih rokov in razporeda igranja. 
 
Liga bo, kot lani potekala po sistemu round robin, tekmovalo pa se bo tako v rekreativni kot v tekmovalni skupini. Pogoj za sodelovanje v ligi je plačana prijavnina za ligo in letna članarina kluba. Prijavljeni igralci, ki ne bodo poravnali obveznosti do zaključka roka za prijavo, ne bodo uvrščeni v žreb. 
 
Za informacije glede prijav ter lige smo dosegljivi na:  liga.tkms@gmail.com . Za prijavo je potrebno izpolniti prijavnico, ki jo izpolnite v lokalu na igrišči oz. jo lahko izpolnite elektronsko na tej spletni strani, v kategoriji prijavnice.
 
 
Rok za oddajo prijave je 30. 4. 2014
Predviden začetek lige: 12. 5. 2014
 
Prijavnina za ligo znaša 15€, članarina kluba pa 16€ – plačilo v lokalu na igrišču ali na transakcijski račun kluba SI56 1010 0005 2549 066, odprtega pri Banki Koper.
 
Za vse informacije, vprašanja ter pobude smo dosegljivi na emailu: liga.tkms@gmail.com
Lep pozdrav,
Organizacijski odbor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Notice: Trying to get property 'use_trailing_slashes' of non-object in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php:563 Stack trace: #0 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://www.tkm...') #1 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED}\xEB\x96\xDB...') #2 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #5 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hoo in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php on line 563