Rezultati 3. rekreativnega turnirja

Matjaž Hanželič zmagovalec 3. rekreativnega turnirja

 

V soboto 1. avgusta je potekal letošnji 3. rekreativni turnir, katerega se je udeležilo 32 tekmovalcev. Na podlagi točk iz prejšnjih turnirjev smo določili nosilce, preostale igralce pa  žrebali v 8 enakovrednih skupin.

V skupinskem delu brez večjih presenečenj, vse rezultate si lahko ogledate v spodnji tabeli.

 

OSMINA FINALA:

Heric – Lazar A. : Heric brez težav do zmage s 6:0

Lazar S. – Vrabl : Napeta tekma, Vrabl v zaključku bolj zbran in napreduje s 6:4.

Vida –  Koban : Koban je že proti Roudiju v skupinskem delu pokazal odlično igro, tudi proti Vidi se ni zaustavil, gladka zmaga s 6:1.

Brunec – Gartner : Brunec je v skupinskem delu pokazal mladim kako se igra, Gartner vendarle premočan nasprotnik in dobiva 6:1.

Hanželič – Grabar : Grabarjev prvi preboj s skupine, za nagrado tekma z Matjažem. Matjaž premočan in zasluženo naprej.

Jesenko – Sedonja : Tudi Jesenko je odigral odlično v skupinskem delu, Sedonja je od vsega začetka igral agresivno in Andreju ni dovolil presenečenja.

Lenarčič – Fekonja : Ena izmed bolj izenačenih tekem osmina finala, Lenarčič boljši s 6:2.

Kerčmar – Premzel : Kljub rezultatu 6:0 za Premzla, so bile igre precej izenačene in dolge.

 

ČETRTFINALE:

Heric – Vrabl : Za prvo presenečenje je poskrbel Vrabl, ki je z odlično igro gladko s 6:1 premagal Herica.

Koban – Gartner : Novinec na naših turnirjih Koban se je srečal z Gartnerjem. Težka tekma, Anže boljši v ključnih trenutkih tekme. Anže Napreduje s 6:4.

Hanželič – Sedonja : Derbi četrfinala. Na začetku zelo izenačena tekma, Matjaž vseskozi v rahli prednosti. Napaljeni Seda je poskušal, vendar Matjaž trenutno premočan (6:2 Matjaž).

Lenarčič – Premzel : Spet dolge točke, Premzel uide na 5:0 in si priigra 3 zaključne žoge. Borbeni Lenarčič se ne predaja in dobi igro, toda že naslednjo dobi Premzel ki napreduje s 6:1.

 

POLFINALE:

Vrabl – Gartner : Po četrtfinalu smo vedeli, da bomo dobili novega finalista letošnjih turnirjev. Za vstopnico sta se udarila Vrabl in Gartner. Odigrala sta nekaj zelo lepih točk, Gartner vseskozi v prednosti in zasluženo v finale s 6:2.

Hanželič – Premzel : Matjaž po maratonski prvi igri povede 1:0, naslednji dve prav tako dolgi igri pripadeta Premzlu. Matjaž reši brejk žogo v četrti igri in izenači na 2. Že v naslednji igri brejk katerega tudi potrdi in povede s 4:2. Premzel se ne predaja in zniža na 4:5. Hanželič servira za zmago toda Premzel si uspe priigrati 2 brejk žogi. Matjaž s tremi zaporednimi odličnimi začetnimi udarci do prve zaključne žoge katero pop Maratonski tekmi tudi zaključi.

FINALE:

Gartner – Hanželič : Veliki finale je boljše začel Hanželič, kateremu takoj uspe odvzem servisa. Že v naslednji igri izenačenje na 1:1. V nadaljevanju pa boljši Matjaž. Hitro mu uspe pobegnit na 6:1 in rešitve za Gartnerja ni bilo več. Končni rezultat 9:2.

 

TOLAŽILNI TURNIR:

Tudi v tolažilnem turnirju smo gledali lepe in napete tekme. V polfinalu smo gledali derbi Merica- Roudi katerega je dobil Roudi s 6:3. V drugem polfinalu sta se udarila Kozelj in Ratko. Zelo izenačena tekma na koncu Ratko do finala s 6:4. V finalu boljši Roudi s 6:1.

 

Čestitke vsem udeležencem turnirja za borbo in pošteno igro. Kljub vročini in posledično težkim pogojem za igranje smo bili priča lepim in zanimivim tekmam. Posebna zahvala Apiju za igrišča, Sport’s za hrano in sponzorju nagrad Gajo šport.

Nestrpno pa že pričakujemo naslednji turnir na katerem se bodo podeljevale vstopnice za zaključni masters. Trenutno je vse še v igri zato bo turnir v zaključku avgusta še kako zanimiv.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Notice: Trying to get property 'use_trailing_slashes' of non-object in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php:563 Stack trace: #0 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://www.tkm...') #1 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED}\xEBr\xDB...') #2 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #5 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook-> in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php on line 563