Začetek poletne sezone 2021

Začetek poletne sezone 2021

Plačilo članarine in rezervacije abonmajev za poletno sezono 2021

Pozdravljeni ljubitelji in prijatelji teniške igre,

V preteklem obdobju je Teniški klub Murska Sobota obeležil pomemben mejnik Pomurskega tenisa in širše. S posodobitvijo in energetsko sanacijo pokrite dvorane s tremi igrišči v športnem parku Fazanarije se je povečala prepoznavnost in možnost razvoja tenisa v zimskem delu sezone, kjer se je dodatno dvignila priljubljenost te športne panoge med mladimi, rekreativnimi igralci ter nasploh možnost treniranja selekcij iz vrst tekmovalnega tenisa.

V letu 2020 je Teniški klub kljub teški situaciji in skoraj polletnem zaprtju igranja tenisa zaradi COVID-a 19 uspel posodobiti objekt in omogočiti boljše in udobnejše igranje tenisa. Prav tako je bila zaključena izvedba prenove spletne strani in uvedbe novosti z vidika igranja rekreativnih lig. Vsi entuziasti tenisa bodo tudi letos lahko v okviru TZS na igriščih kluba spremljali tekme turnirjev mlajših kategorij ter članov v 2.moški teniški ligi .

V imenu Teniškega kluba Murska Sobota Vas pozivamo še naprej na dobro medsebojno sodelovanje, obilo užitkov pri teniški igri in veselega skupnega druženja, saj brez Vaše podpore, koristnih predlog ter lojalnosti do kluba ne bi bilo možno slediti zastavljenim ciljem.

Vse člane Teniškega kluba Murska Sobota ( nekdanje, sedanje in bodoče ) pozivamo , da v skladu s statutom kluba ( 9.člen ) poravnajo članarino, podajo pisno pristopno izjavo in se s tem zavežejo, da bodo delovali v skladu s statutum kluba, s tem boste izkazali svojo lojalnost in pripadnost ter koristili vse ugodnosti, ki jih nudi članstvo (nižja cena ure igranja tenisa, možnost zakupa termina za celotno sezono-abonma, udeležba na teniških turnirjih in ligaškem tekmovanju pod ugodnimi pogoji,…).

Prav tako vse člane pozivamo, da koristijo ugodnosti in zakupijo teniške abonmaje za celotno sezono, s tem si zagotovijo stalno možnost igranja in po ugodnejši ceni.

Upamo, da višina članarine, ki je res simbolična ne bo predstavljala takega bremena , da bi vas odvrnila od tega lepega športa, zato prosimo, da vsi poravnate znesek najkasneje do 31.05.2021 za tekoče leto, vsi tisti, ki pa še svoje obveznosti niste izpolnili za lansko leto, to uredite nemudoma.

Le tako bomo lahko še naprej zagotavljali osnovno delovanje in poslanstvo kluba, ki deluje izključno na nepridobitni osnovi in s prostovoljnim ter volonterskim delom.

S spoštovanjem,

UO TKMS

Iztok Škraban, l.r.

predsednik Teniškega kluba Murska Sobota


Notice: Trying to get property 'use_trailing_slashes' of non-object in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php:563 Stack trace: #0 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://www.tkm...') #1 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED}\xE9\x96\xDB...') #2 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #5 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hoo in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php on line 563