Začetek zimske 2020/21

Začetek zimske 2020/21
SPOŠTOVANI TENISAČI-CE
  
Počasi se približuje zaključek uspešne in skoraj v celoti zasedene poletne teniške sezone na igriščih v Fazaneriji. To pa ne pomeni, da bomo prenehali z igranjem, pač pa se bomo preselili v našo dvorano. S pridobitvijo nove teniške dvorane, pa bomo nadaljevali z igranjem že tretje leto tudi pozimi. Kljub začetnim težavam v lanskem letu upamo, da bomo letošnje leto z dodatno izolacijo in razvlaževanjem ( vrednost dodatne investicije cca 35.000€ ), poskrbeli za še boljše in udobnejše počutje v dvorani ob igranju tenisa.
 
Vse dosedanje poletne abonente in lanskoletne zimske, vse člane kluba in ostale ljubitelje tenisa vljudno vabimo, k zakupu zimskih abonmajev ( v letošnjem letu smo za vse abonente pripravili dodatne popuste ). S svojo pripadnostjo boste pripomogli k širitvi in popularizaciji tega športa med vsemi, predvsem pa mladimi prebivalci naše regije.
 
Kot veste je izgradnja in dodatna investicija nove dvorane pomenila ogromen finančni zalogaj, ki ga bomo odplačevali še naslednjih 10 let, zato pozivamo vse, da z igranjem tenisa pozimi v našem klubu, pripomorete ali omogočite lažje odplačilo obveznosti.
 
Prosimo vas, da pohitite z rezervacijami terminov, ki se že polnijo in si zagotovite nemoteno igranje skozi celo leto. Rezervacije zbiramo na tel.: 040 295 237 (Api) in 041 382 894 (Iztok)
 
Ob igranju vam želimo obilo dobrih rezultatov in zabave.
 
S spoštovanjem,
                                                                                   
                                                                                              
                                                                              Iztok Škraban, l.r.
                                                        predsednik Teniškega kluba Murska Sobota

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Notice: Trying to get property 'use_trailing_slashes' of non-object in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php:563 Stack trace: #0 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://www.tkm...') #1 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED}\xDB\x96\xDB...') #2 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #5 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hoo in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php on line 563