Zimska sezona in liga

Zimska sezona in liga

Spoštovani tenisači/ce

Počasi se približuje zaključek poletne teniške sezone na igriščih v Fazaneriji. S pridobitvijo nove teniške dvorane, pa bomo nadaljevali z igranjem že drugo leto tudi pozimi. Kljub začetnim težavam v lanskem letu upamo, da bomo letošnje leto poskrbeli za še boljše in udobnejše počutje v dvorani ob igranju tenisa.

Vse dosedanje poletne abonente in lanskoletne zimske, vse člane kluba in ostale ljubitelje tenisa vljudno vabimo, k zakupu zimskih abonmajev. S svojo pripadnostjo boste pripomogli k širitvi in popularizaciji tega športa med vsemi, predvsem pa mladimi prebivalci naše regije.

Kot veste je izgradnja nove dvorane pomenila ogromen finančni zalogaj, ki ga bomo odplačevali še naslednjih 10 let, zato pozivamo vse, da z igranjem tenisa pozimi v našem klubu, pripomorete ali omogočite lažje odplačilo obveznosti.

Prosimo vas, da pohitite z rezervacijami terminov, ki seže polnijo in si zagotovite nemoteno igranje skozi celo leto. Rezervacije zbiramo na tel.: 040 295 237 (Api) in 041 382 894 (Iztok).

 

Zimska Liga 2019/20

Posamezno:

Liga je omejena na 24 igralcev, ki so razdeljeni v tri kategorije A, B in C po 8 igralcev. Na začetku se igralce razporedi v kategorije glede na uvrstitev v poletni ligi (možnost “wild card-a”). Pred vsakim posameznim turnirjem se opravi žreb za določitev nasprotnikov. Vsak posameznik bo odigral na enem turnirju 3 tekme, ne glede na število zmag oz. porazov. Na koncu turnirja bodo igralci uvrščeni od 1. do 24. mesta in se njim bodo podelile točke (1. mesto največ, 24. mesto najmanj). Po vsakem odigranem turnirju se bo lestvica posodabljala in prvih 8 bo igralo v A kategoriji, 9-16 v B kategoriji in 17-24 v C kategoriji. Postavitev igralcev na vsakem naslednjem turnirju bo odvisna od števila osvojenih točk. Končni zmagovalec lige bo igralec z največ osvojenimi točkami.

Ekipno:

Ekipe bodo sestavljene iz 4 igralcev in vsakem srečanju ekip se bo igralo 2x posamezno in 1x dvojice (enako kot lani). Pozivamo vas, da prijavite svoje ekipe pod imeni svojih firm ( lahko pa tudi ne ) in določite 4 igralce ( lahko so zaposleni ali tudi ne ), saj bi tudi za vaše podjetje to lahko predstavljalo dodatno reklamiranje in prepoznavnost, ker bomo sistem in rezultate tekmovanja objavljali na naši spletni strani, športnih poročilih,…

Vse zainteresirane, ki bi želeli, da se liga imenuje po imenu podjetja ( generalnega sponzorja lige ) pa istočasno pozivamo, da nam to sporočijo in se dogovorimo o podrobnostih sodelovanja.

Prosimo, da preko SMS sporočila v čim hitrejšem možnem času sporočite katera liga vam je ljubša “Posamezno” ali “Ekipno” na telefonsko število 031 535 885 (Premzel)

Vse ljubitelje tenisa vljudno vabimo, k pristopu v zimsko ligo.

______________________________________

Cenik za zimsko sezono 2019/20

CENIK TK DVORANA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Notice: Trying to get property 'use_trailing_slashes' of non-object in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php:563 Stack trace: #0 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://www.tkm...') #1 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED}\xE9\x96\xDB...') #2 /home/tenniscl/tkms.si/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #5 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hoo in /home/tenniscl/tkms.si/wp-includes/rewrite.php on line 563